1. Definitii

a. Termenii "Joci.ro", "site-urile", "site-ul", "New Flavor Studio", "noi", reprezinta un serviciu oferit prin intermediul internetului.
b. Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul Joci.ro, indiferent de motiv.
c. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si Conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

2. Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului Joci.ro, serviciilor si continutului acestora. Site-ul, serviciile si continutul Joci.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Joci.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati si declarati ca acceptati fara nici o rezerva sau limitare sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Joci.ro, numita in continuare " Joci.ro " sau "New Flavor Studio", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Joci.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

3. Descrierea serviciilor

Joci.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de servicii care includ: jocuri, forumuri, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-urilor Joci.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Joci.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Joci.ro, mesaj cu caracter publicitar de la partenerii Joci.ro si ca acestea sunt implicite calitatii de membru Joci.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Joci.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

4. Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Joci.ro, va obligati sa:

a. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
b. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Joci.ro are dreptul sa suspende unilateral sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Joci.ro.

5. Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de Joci.ro. Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri : a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului sau o licenta de a publica materialul respectiv; b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, calomnioase, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala; d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie; e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop; g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema; h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"; i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).

Joci.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. Joci.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, New Flavor Studio poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartat. Joci.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati Joci.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

6. Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Joci.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. Joci.ro nu va divulga unei terte persoane adresa sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. Joci.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Joci.ro de catre un tert implicat.

7. Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Joci.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de delogare cand doriti sa parasiti site-ul. New Flavor Studio nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs. Joci.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Joci.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Joci.ro, conform oricarei reguli din prezentul document, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Joci.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Joci.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Joci.ro. Mai mult, Joci.ro nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Joci.ro.

8. Utilizarea materialelor

Joci.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la materialele de pe site-ul Joci.ro (site-ul web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Joci.ro. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Joci.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Joci.ro accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

9. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul Joci.ro

Joci.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al Joci.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs. acordati Joci.ro pe termen nelimitat permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Joci.ro. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru licenta si utilizarea materialului in felul aratat mai sus. New Flavor Studio nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs. New Flavor Studio are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

10. Continutul site-urilor personale pe site-ul Joci.ro

Joci.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul Joci.ro. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul Joci.ro, dati Joci.ro permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul Joci.ro si nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul Joci.ro. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul Joci.ro, dati Joci.ro permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloace va crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal detinut de Joci.ro si va disparea in momentul in care contul dumneavoastra de pe site-ul Joci.ro va fi sters. Ati luat la cunostinta ca Joci.ro nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de Joci.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. Joci.ro si orice alta persoana desemnata de Joci.ro, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile de utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

11. Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul Joci.ro

Joci.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Joci.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor Joci.ro. Prin agrearea termenilor prezentului document acordati dreptul Joci.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

12. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul Joci.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Joci.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Joci.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Joci.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

13. Responsabilitatea Joci.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Joci.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Joci.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Joci.ro (prin agentii, reprezentanti, administratorii, imputernicitii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Joci.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare, calomnioase sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Joci.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

14. Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Joci.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Joci.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor Joci.ro; b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor Joci.ro; d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: a) utilizarea serviciilor site-urilor Joci.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile"; b) Joci.ro nu ofera nici o garantie ca: b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Joci.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; b.4) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Joci.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

15. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati atat Joci.ro, cat si managerii, administratorii, salariatii, agentii si orice alti reprezentanti ai Joci.ro in cazul oricaror litigii, reclamatii, obligatii de despagubire, costuri (incluzand onorarii avocatiale) sau orice alte sume de bani datorate direct sau indirect ca urmare a (a) incalcarii de catre dvs. a prezentilor Termeni si Conditii, (b) orice plangeri cauzate de materialele trimise de dvs. catre Joci.ro care violeaza secretul profesional, protectia marcilor, orice alta proprietate intelectuala sau alte drepturi ale tertilor, si/sau (c) activitatile dvs. in legatura cu folosirea Joci.ro.

16. Reguli pentru utilizarea internationala

Intrucat va este cunoscut caracterul global al Internet-ului, va angajati ca va veti conforma tuturor reglementarilor locale referitoare la conduita si la continutul materialelor postate. In special, va angajati sa respectati toate normele legale aplicabile transmiterii datelor tehnice din Statele Unite ale Americii sau din statul/tara in care domiciliati.

17. Generalitati

a. Daca vreo prevedere din acesti "Termeni si Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare.
b. Prezentul document constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Joci.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor Joci.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Joci.ro sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).
c. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Joci.ro sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.
d. Joci.ro este marca inregistrata, astfel incat va angajati sa nu afisati si sa nu folositi in orice mod aceasta marca fara acordul prealabil al Joci.ro
e. Prezentul Contract va ramane in vigoare pana la data incetarii sale in conditiile de mai jos. Orice parte va putea denunta unilateral Contractul prin notificarea celeilalte parti. In plus, ne rezervam dreptul sa denuntam unilateral prezentul Contract, accesul sau dreptul de a utiliza total sau partial Joci.ro in orice moment si pentru orice motiv, precum si fara a avea un motiv. Prin incetarea prezentului Contract de catre una dintre parti, dreptul dvs. de a utiliza Joci.ro va inceta imediat.