Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

10-02-2008,20:08
adeliansima Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Online
ce e cu pingul ?

draga lara &comp.de la joci.ro astazi s-a blocat de 3 sau 4 ori ,nu am putut juca (scria ca pingul e de 5 secunde,verifica reteaua),am fost nevoit sa ies si sa deschid alta masa sa pot juca si bineinteles ca am fost"taxat"cu minus 300 la rummy,desi nu era vina mea.partea proasta e ca nu e prima oara si se intimpla tot mai des(este un inceput de neseriozitate ?)daca nu va intereseaza,spuneti-ne ca mai sint si alte site-uri de jocuri,nu sinteti singurii ,estetotusi enervant intr-o luna sa pierzi cel putin 3000 pte din motive care nu iti apartin,sau setati si voi ca altii ptele ,dar mai voalat(VEZI 2-10)fiti amabili si rezolvati problema .astept un raspuns motivat si obiectiv.

11-02-2008,08:14
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Mesajul apare in momentul in care exista probleme cu conexiunea ta la internet. De vina poate fi providerul de internet sau o problema cu placa retea, cablu...

12-02-2008,17:49
faddy Data inregistrarii: 24/09/2007 Mesaje: 0 Online
same problem !

Salutari Admini ( Admin, Ace, Lara & comp)
Am dat si eu peste aceeasi poveste .. cu ping-ul si m-am trezit ca am ramas cumva in sistem ... Am mesaj ca deja sunt intr-o camera !
Care dintre voi de dragut sa ma dezlege ??? Accept si un kick :) ca vad ca incercarile mele nu au avut succes ...si tot in camera aia sunt ...
HELP ??

13-02-2008,10:45
_razbunatorul_ Data inregistrarii: 24/01/2008 Mesaje: 0 Offline
Re

nu e nici o conexiune de la internet ... toate paginile imi merg PERFECT mai putzin http://www.joci.ro unde se incara in 10 ore pagina :(

13-02-2008,11:10
adeliansima Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Online
interesant

ace,chiar vrei sa spui ca toti avem probleme cu netu sau conexiunea,doar voi sinteti perfecti?se intimpla zilnic si doar la joci.ro,apropo cind se intrerupe la voi de ce pe alte situri merge?cred ca problema e in curtea voastra,fara sa mai punem la socoteala faptul ca uneori nu poti iesi dintr-o camera si alte probleme ,hai ca nu sintem chiar toti prosti,incercati sa remediati nu cautati scuze puerile si fara acoperire

13-02-2008,12:43
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la adeliansima:

ace,chiar vrei sa spui ca toti avem probleme cu netu sau conexiunea,doar voi sinteti perfecti?se intimpla zilnic si doar la joci.ro,apropo cind se intrerupe la voi de ce pe alte situri merge?cred ca problema e in curtea voastra,fara sa mai punem la socoteala faptul ca uneori nu poti iesi dintr-o camera si alte probleme ,hai ca nu sintem chiar toti prosti,incercati sa remediati nu cautati scuze puerile si fara acoperire

Nu negam ca sunt probleme si de partea noastra dar acel tip de eroare apare doar in cazul in care calculatorul tau comunica greu cu serverul nostru.

Pagina 1 din 1
1