Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

27-01-2008,17:30
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Vezi la[URL="http://joci.ro/ajutor.html"] Ajutor.

29-01-2008,00:42
round_up27 Data inregistrarii: 05/01/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la dutzu87:

eu folosesc ca browser Mozilla Firefox si nu inteleg de ce cand intru sa joc poker imi zice sa dezactivez pop-up blocker-ul.Daca stie cineva cum il pot face sa mearga as fi recunoscator.Multumesc anticipat

dezactictivezi pop blocker-ul din control panel de la internet option de la pricacy si trebuie sa ai instala si adobe flash player asata il descarci de pe google

01-02-2008,09:56
sunt_trist Data inregistrarii: 31/01/2008 Mesaje: 0 Offline

cica sa dezactivez pop blockerul...mi se pare o tampenie...sincer...nu am mai intalnit pana acum pe nici un site sa-mi ceara asa ceva...pt ce ma pune sa-l dezactivez?....vad ca ai primit foarte multe sezirari cu pop blockerul asta si nu ai facut decat sa ne trimiti pe toti la ajutor....cred ca un raspuns puteai sa dai si tu la 20 de persoane care te-au rugat sa-i ajuti...ms anticipat

01-02-2008,10:10
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la sunt_trist:

cica sa dezactivez pop blockerul...mi se pare o tampenie...sincer...nu am mai intalnit pana acum pe nici un site sa-mi ceara asa ceva...pt ce ma pune sa-l dezactivez?....vad ca ai primit foarte multe sezirari cu pop blockerul asta si nu ai facut decat sa ne trimiti pe toti la ajutor....cred ca un raspuns puteai sa dai si tu la 20 de persoane care te-au rugat sa-i ajuti...ms anticipat

Daca te uiti mai sus sunt 2 raspunsuri ale mele. La [URL="http://joci.ro/ajutor.html"]Ajutor este un tutorial cu imagini care explica cum sa dezactivezi pop-up blockerul pe diferite browsere. In plus pe Internet Explorer sau Firefox apare un mesaj de avertizare care te intreaba daca accepti pop-uri de la site-ul joci.ro.

Pagina 2 din 2
12