De ce ne mai puneti sa trimitem bug,daca tot nu ne rasp si nu luati absolut nici o masura?Nu pot lua atuul,cand rup de mai multe ori se blocheaza si imi spune sa dau carte,cu toate ca eu am dat...daca avetzi asa mari pb de ce ne scadeti din puncte?Asta e bataie de joc pur si simplu....daca o sa-mi rasp,probabil ca o sa spuneti ca se vor remedia,ca sunteti la inceput,etc etc...doresc raspuns si asta daca nu cer prea mult.Chiar ne credeti asa idioti?
Domnilor administratori,chiar suntem bataie de joc?am avut pe tabla de remy,4 de 1,....11,12 13 albastru....3 optari,10 ,11 12 albastru si un jolly care l-am lipit altui jucator si am avut 170 de puncte.Daca lipesc jolly la alt jucator pierd ca puncte?Daca e asa nu este normal si mai interesativa de adevaratul regulament.Daca nu cer asa mult vreau sa stiu cu cat se puncteaza fiecare,de la 1 la 13...cred ca de data asta voi primi un rasp....tot scriu,trimit bug si nimic....chiar nu va intereseaza?
viviana, bug-urile pe are le trimiteti ajung la programatori, ei nu raspund la ele, doar le noteaza si incearca sa le rezolve. Deci nu scrie nimeni degeaba. La Rummy sunt, intr-adevar, cele mai multe erori si s-a lucrat la remedierea lor. [U]Foarte curand[/U] vom lansa versiunea imbunatatita la Rummy: fara bug-uri si cu functia de reconectare la joc in caz de scurte caderi de net. Te vom tine la curent :)
Atunci aveti o mare eroare...eu am avut pe tabla,4 de 1,...11,12,13 albastru.....3 de 8,....10 ,11,12glben si jolly pe care l-am pus adversarului pt ca la mine nu puteam si am avut doar 170 de puncte.Puteti sa-mi explicatzi dv cum de am avut numai 170 de puncte?Poate nu mai stiu eu sa socotesc!Si va mai rog ceva care am mai spus....nu se poate lua atuul de prea multe ori si din cauza asta pierdem puncte,pt ca ramanem expre in 3 piese ca sa putem inchide cu atuul si spre mirarea mea nu pot sa-l iau sa inchid si pierd inchiderea.Vi se pare normal?Va rog sa remediatzi aceasta eroare.
Ti-am raspuns mai sus. Daca doresti neaparat sa repetam, o vom face.
Jocurile de Rummy sunt in versiune Beta si stim ca au cele mai multe erori. Sigur ca nu asa a fost facut jocul sa functioneze. S-a lucrat la remedierea erorilor si, foarte curand, vom lansa versiunea imbunatatita la Rummy: fara bug-uri si cu functia de reconectare la joc in caz de scurte caderi de net.