Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 3
123 

Vezi primul necitit

27-11-2007,23:47
ifags Data inregistrarii: 20/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Ajutor joci.ro

Sal joci.ro ... Am patito.
1) Mi-au fost furate punctele
2) Nimeni nu-mi stie datele pentru ca nu era nimeni langa mine cand lam facut email`u si useru
3) Ip`ul meu este 82.99.225.139
4) Au fost in jur de 1.018.012 puncte
5) Cineva mia zis cum imprastia punctele de pe contu meu
6) Nas vrea sa ma chinui din nou sa le fac.

Raspuns ...!?

28-11-2007,00:07

Inca ceva

1) Cand dau click pe camera in urmatoarea secunda imi dispare masa de joc si trebuie neaparat sa dau refresh la pagina ca sa pot vedea mesele din nou.
2) Mi sa intamplat sa iau X la diferite mese si fiu data afara dar eu inca ii mai vedeam pe ei jucanduse si cand incercam sa intru la alta masa imi zicea Nu te poti alatura esti deja la o alta masa ...

28-11-2007,10:31
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la ifags:

Sal joci.ro ... Am patito.
2) Nimeni nu-mi stie datele pentru ca nu era nimeni langa mine cand lam facut email`u si useru
5) Cineva mia zis cum imprastia punctele de pe contu meu

Raspuns ...!?

Din cercetarile noastre reiese ca punctele le-ai pierdut singur, iar de pe ip-ul dat de tine nu s-a jucat [U]niciodata[/U], deci nu iti putem returna punctele. Incearca sa nu ai aceiasi parola ca pe alte site-uri sau o parola simpla. De pe partea noastra s-au luat toate masurile necesare pentru a securiza site-ul la orice incercare de a fura parola.

28-11-2007,13:19

Da mersi Admin ... e clar si cu voi de fiecare data apar probleme nici o data nu rezolvati doar dati din degete tastand. Am sa ma las de site-u asta pt. ca nam chef sa ma chinui sa fac milionu sami fie furat din nou. Hai succes cu site`u ..... Sincer nu stiu daca ati rezolvat vre`o problema pana acum doar din gura ati dat atata tot.

----------------------------------------------------

cred...ca
Junior Member

Posts: 1 Felicitari Adminilor ! Felicitari Echipei joci.ro

--------------------------------------------------------------------------------

Am avut o problema pe acest site , am vb cu admin dar cum !! nu prin mail ! Live... online... ceea ce pe multe situri nu se practica.. problema mia fost rezovlata in cel mai scurt timp... si cand spun cel mai scurt timp ma refer la sub ju****te de ora... . Contati pe echipa joci.ro si pe admini sitului sunt de nota 11. Cu stima si respect pentru voi.

- Ohhh miracol.....e vreun prieten de-al vostru cunoscut ??! .... Sau a donat ceva banishori pt voi ? Admin zimi si mie de pe ce IP am pierdut eu punctele cand IP`ul meu este 82.99.225.139 ?
Deci nu ma mai rog mult de voi imi inapoia-ti punctele sau ..... nu ?

28-11-2007,13:58
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

ifags, e mai usor sa acuzi decat sa fii corect. Ca sa nu lasam o impresie gresita celorlalti useri care intra pe forum, hai sa luam problemele pe rand:

[U]Punctele le-ai pierdut jucand[/U], daca ai pus o parola simpla si le-a pierdut altcineva, vina nu ne apartine. Fiecare utilizator este responsabil pentru contul lui. Din partea noastra s-au luat toate masurile necesare pentru a securiza site-ul la orice incercare de a fura parola.

Poate ai pus o parola f simpla si pur si simplu a fost ghicita de cineva. In acest caz, vina nu ne apartine.

Din momentul in care ti-ai facut cont pe joci.ro nu ai jucat [U]NICIODATA[/U] cu ip-ul asta.

Punctele au fost, intr-adevar, dar le-ai pierdut jucand la mese cu mize mari. Nici in acest caz, vina nu ne apartine.

5) Cineva mia zis cum imprastia punctele de pe contu meu.
Daca ai pus o parola f simpla si pur si simplu a fost ghicita de cineva, normal ca ti-a jucat punctele. Nu avem nici o obligatie sa ti le returnam.

Nimanui nu-i pica bine sa piarda atatea puncte si apoi sa se chinuie sa le faca din nou. Dar astea sunt regulile jocului, daca pierzi, o iei de la capat.

Simplu fapt ca ti-am raspuns demonstreaza ca ne intereseaza problemele care apar pe site. Problemele tale personale insa, nu le putem rezolva.

Si in final, alegerea de a continua sa joci pe acest site iti apartine.

30-11-2007,16:09

da Lara mersi pt ajutor e clar si cu voi in primu rand am o parola foarte grea de ghicit poti sa verifici chiar tu ..... si nui greseala mea nici a voastra.....dar mi-as vrea punctele inapoi pt ca nu vreau sa ma chinui din nou pls

01-12-2007,08:09
Steaua_Ucl4amg Data inregistrarii: 30/11/2007 Mesaje: 0 Offline

Cum intru si eu sa joc la o masa?

13-12-2007,20:02
ultrasz0r Data inregistrarii: 06/11/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la ifags:

da Lara mersi pt ajutor e clar si cu voi in primu rand am o parola foarte grea de ghicit poti sa verifici chiar tu ..... si nui greseala mea nici a voastra.....dar mi-as vrea punctele inapoi pt ca nu vreau sa ma chinui din nou pls

Mi au fost furate si mie cele 3000529542343423423 K :))) hai ifags date n ... ca tu esti ofticos .... lasa oamenii ca faci altele .... :) ( simbolit 1 k ar trebuii adaugati in cont domnilor admini uitati cum sar eu pentru voi ) :D

14-12-2007,14:52
oltenitza_cyty Data inregistrarii: 05/12/2007 Mesaje: 0 Offline
miam uitat parola

miam uitat parola pe lak3_vip cum pot face sa o aflu iar ?

14-12-2007,15:07
Pisica Neagra Data inregistrarii: 16/07/2007 Mesaje: 0 Online

In dreapta campurilor de logare da click pe "am uitat parola". Apoi urmeaza pasii de acolo ;)

Pagina 1 din 3
123